Overblik

Hvor skal du bo og hvordan kommer du til Nettuno? Vi klæder dig på, så du selv kan planlægge den bedste ferie i Nettuno.

Os bekendt er det ikke muligt at købe en skræddersyet charterferie til Nettuno. Du er derfor nødt til at arrangere rejsen selv, hvis du vil til Nettuno.

Det skal du bestemt se som en fordel. Ved at arrangere ferien selv får du nemlig en meget større frihed og fleksibilitet. Du kan skrue tingene sammen præcis som du vil. Der er ingen bindinger på antallet af dage eller rejseperiode. Du styrer det fuldstændigt selv.

Takket være intetnettet er det heldigvis ret nemt at arrangere en personlig ferie i Nettuno. Alt ligger online lige til at gå til.

En ferierejse består jo i bund og grund også kun af to elementer: Rejsen derned (og hjem) samt opholdet. Nogle får styr på overnatningerne først og klarer transporten bagefter – andre gør det omvendt. Nedenfor har vi listet tingene i den rækkefølge vi vil anbefale at gøre dem i, når ferien går til Nettuno.

Finde rejsetidspunkt

Inden du begynder at arrangere din rejse, skal du selvfølgelig have fundet ud af, hvornår du vil afsted. Nettuno kan besøges hele året, men hvis du vil have badeferie går sæsonen omtrent fra maj til oktober.

Vi har lavet en mere udførlig gennemgang af hvornår det er bedst at rejse til Nettuno her.

Rejsen til Nettuno

Nettuno kan nås med tog fra Rom på en time. Til og fra Rom er der masser af flyforbindelser fra Danmark og resten af Europa. Alt du skal gøre hjemmefra er altså at bestille en flybillet til Rom og retur. Transporten fra lufthavnen til Nettuno klarer du på stedet.

Læs en grundig beskrivelse af, hvordan du får planlagt transporten eller selve rejsen til Nettuno her.

Overnatning i Nettuno

Når rejsetidspunktet er fundet, og du har bestilt flybilletterne, skal du have fundet et eller flere steder at overnatte. Det plejer at være den mest spændende fase af planlægningen, og her forventningerne begynder at stige.

Vi har samlet nogle gode råd til hvor det er bedst at bo og hvilke hoteller vi kan anbefale. Læs mere om hvordan du får den bedste overnatning i Nettuno.

Praktisk information

Ofte har man brug for nogle praktiske oplysninger, når man bevæger sig et nyt sted hen. Vi har lavet en oversigt over det du behøver at vide, når du skal til Nettuno.

Du finder den her: Praktisk information.