Om Nettunoguide.dk

Om Nettunoguide.dk

Nettunoguide er Danmarks nye rejseguide til den skønne italienske by Nettuno. Det er vores mål at lave den bedste og mest brugbare rejseguide til Nettuno. Guiden er lavet på erfaringerne med vores andre rejseguides til bl.a. Milos, Sifnos og Serifos, som alle er blevet taget godt i mod. Derfor har vi videreført konceptet til Nettuno.

På Nettunoguide.dk vil du kunne finde al den information du har brug for, når du skal planlægge hvor din næste ferierejse skal gå hen. Vi sælger ikke rejser, men formidler alene uafhængig rejseinformation.

Nettunoguide.dk gik i luften i foråret 2019 efter et forløb med planlægning, skriverier og design – og et næsten fem måneder langt dejligt besøg i byen. Vi har blandt andet tilbragt julen og nytåret i Nettuno, og har ikke tal på alle de caféer, hvor vi har dukket espresso og cappuccino, eller alle de pizzaer vi har spist.

Mød folkene bag Nettunoguide.dk

Tine Vogel har rejst en del i Italien og resten af Middelhavsområdet. Tager gode billeder og taler italiensk til husbehov.

Martin Wolsing har besøgt flere af landene omkring Middelhavet – både på den europæiske og afrikanske side. Har solid erfaring med at skrive rejseguides og har udgivet flere bøger.

Pizza på italiensk

Er du lige så vild med pizza som vi er, så besøg hjaltespizza.dk, hvor du finder opskrifter både ægte italienske pizzaer.

Kontakt

Vil du kontakte os, så klik her: Kontakt Nettunoguide

Privatlivspolitik

Her finder du information om cookies samt vores privatlivspolitik.