Restauranter i Nettuno

Der er masser af fremragende restauranter i Nettuno i alle prisklasser. Mange har fokus på fisk og skaldyr, men du kan finde lige præcis det du bedst kan lide.

Der er godt og vel 50 spisesteder i Nettuno, så vi kan af gode grunde ikke komme rundt om dem alle her. I stedet har vi udvalgt nogle af vores favoritter og prøvet at komme lidt rundt så der er noget for enhver smag. De fleste steder ligger på de store gader i bymidten, men selv i undseelige sidegader kan der ligger gode steder, så gå en tur og se dig omkrig.

Italienske restauranter i Nettuno

I Italien bør man selvfølgelig spise italiensk mad, så det er her vores hovedfokus ligger. Klassisk italiensk mad, måske med et twist hist og her.

Ristorante Cacciatori

Ristorante Cacciatori på Via Giacomo Matteotti ved havnen er måske områdets bedste fiskerestaurant. Alt i menukortet relaterer til fisk lige fra foretterne over pastaretterne til hovedretterne. De har også et glimrende vinkort. Eneste minus er at der ikke er havudsigt, men det bliver maden jo ikke ringere af. Høj kvalitet hele vejen igennem – og priserne er derefter. Billedet øverst er fra Cacciatori.

La Taverna di Bacco

La Taverna di Bacco på Largo Luigi Trafelli midt i Nettuno er en toprestaurant med fremragende mad (og priser der matcher). Alt er lækkert og lavet af nøje udvalgte råvarer. En rigtig god italiensk restaurant.

Pinsa Smile

Pinsa Smile på Via Santa Maria er et pizzeria og så alligevel ikke, for de har deres helt egen stil, der skal opleves. Her er tale om en bund af brød med lækkert, lækkert fyld der ikke bare smager godt med er en fryd for øjet. Fremragende.

Antica Norcineria

Antica Norcineria på Via Capitano Umberto ser måske ikke ud af noget særligt, men det er fordi stedets ejere koncentrerer sig om at lave mad. Skal du have god og velsmagende mad der er til at betale i Nettuno, så er det her du skal gå ind. Stedet er dejligt fri for smarte attituder men til gengæld fyldt med passion for velsmagende mad. Antica Norcineria kan bedst beskrives som familiært.

Mr. Chicken

Mr. Chicken på Via Venezia er i den lette afdeling, men hvem kan stå for kyllinger stegt på spid over åben ild? Vi kan i hvert fald ikke. Ud over kyllinger har stedet et stort og godt udvalg af især hvide pizzaer samt andre småretter.

Andre restauranter i Nettuno

Er du ikke så meget til italiensk mad, eller trænger du bare til noget andet en enkelt aften – det gør italienerne også selv af og til – så findes det også i Nettuno. Men mulighederne er ikke mange. Folk i Sydeuropa ikke lige så åbne for mad ud fra, som vi er i Danmark. Der er dog et par steder i Nettuno, hvor du kan få udenlandsk mad.

Asiatisk

Der findes to kinesiske restauranter med klassisk kinesisk mad i Nettuno. Den ene ligger på Viale Giacomo Matteotti tæt ved kirken. Den anden ligger i den gamle bymur. Sidstnævnte er en kombineret kinesisk og japansk restaurant, der blandt andet har buffet samt sushi. I området øst for centrum tæt ved højhuset ligger der også en fremragende sushi-restaurant ved navn Sushi Art Day.

Amerikansk

Der findes flere restauranter der satser på burgere american style, men i gourmet-afdelingen. Jangal Burger&Delicious ved Piazza del Mercato byder på smækre burgere og fritter i lækre omgivelser og hos Meatlab på Via Dell’ Olmata kan du få styret din lyst til en stor gedigen bøf. Route 66 på Piazza Giuseppe Mazzini skal også nævnes. Helt igennem lækre burgere, der måske ikke fås bedre noget sted på planeten.

Andet

Udover de nævnte findes der i Nettuno også et par steder med mexicansk mad.

Der er en del indere i Nettuno, men underligt nok er det ikke lykkedes os at finde en rigtig indisk restaurant. Nogle af pizza- eller kebab-stederne har muligvis en enkelt indisk ret eller to på kortet, hvis man kigger godt efter.